Založ si blog

Súťaž hasičských družstiev o putovný pohár primátorky mesta Krompachy

19. ročník súťaže hasičských družstiev mužov a 16. ročník súťaže žien o „pútovný pohár primátorky mesta Krompachy“

 

 

Tak, ako každý rok aj tohto roku sa 31. augusta 2013 v našom meste Krompachy konala súťaž DHZ o putovný pohár primátorky mesta Krompachy. Súťažilo viacero družstiev ( muži/ženy ) nielen z Krompách, ale aj z okolitých obcí, ako napríklad z Danišoviec, Spišských Vlách, Gelnice, Richnavy , Spišského Štvrtku ,Jamníka a Iliašoviec . Do súťaže bolo zapojených celkovo 9 družstiev. Aj atmosféra bola vynikajúca, čo sa týka ľudí, ktorý prišli povzbudzovať a podporovať jednotlivé družstvá. Len pripomeniem, že atmosféra bola vynikajúca a ľudia jednotlivé družstvá podporovali potleskom a dobrou náladou. Poviem, že táto akcia bola pre mňa veľmi zaujímavá . Napriek peknému a teplému počasiu si túto súťaž prišla pozrieť aj naša primátorka p. Ing. Iveta Rušinová. Na konci súťaže sa výhercom rozdali diplomy a poháre. Na 1 mieste sa umiestnila obec Arnutovce s celkovým časom 14:61.Na záver, pri odovzdávaní cien sa prihovorila všetkým zúčastneným aj pani primátorka mesta Krompachy a popriala všetkým hlavne veľa zdravia a šťastia v živote a hlavne veľa šťastných koncov pri zachraňovaní ľudských životov.

článok pripravil. Jaroslav Cehlár

 

pohar 2013

 

V tom svetle bolo všetko, čo sme urobili. . . . . . . .

10.01.2014

Tu je ďalší príbeh. Prehľad manželovho života, ktorý prežila spolu s manželom Dana, bol mimoriadne živý a obsahoval obrazy a udalosti, o ktorých predtým ani netušila. Johnny práve oslavoval päťdesiate narodeniny , keď nám lekár oznámil, že má rakovinu pľúc a pred sebou možno ešte šesť mesiacov života. Mala som pocit, akoby ma niekto [...]

Zážitok bezprostrednej blízkosti smrti.

03.11.2013

Čo sa stane, keď človek zomrie ? To je otázka, ktorú si ľudstvo kladie asi najčastejšie a najmenej na ňu vie odpovedať . Jednoducho prestaneme žiť a o našom pobyte na zemi budú vypovedať iba naše telesné pozostatky ? Vzkriesi nás neskôr „najvyššia bytosť“, iba keď budeme mať v „knihe života“ dobré známky ? [...]

Dominika Mirgová v Krompachoch

21.09.2013

Dominika Mirgová zavítala aj v Krompachoch……. Foto: Štefan Jendrek-2013 Tu je len zopár fotografií. článok o Dominike už čoskoro ……:)

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.

Dvoch neplnoletých zasiahol prúd, vyliezli na odstavený vlak

27.04.2024 11:29

Dve neplnoleté osoby zasiahol na železničnej stanici v Malackách elektrický prúd. Stalo sa tak po tom, čo vyliezli na odstavený vlak.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 11
Celková čítanosť: 36249x
Priemerná čítanosť článkov: 3295x

Autor blogu

Kategórie